NJE Petőfi Sándor Gyakorló Általános Iskola és Óvoda
Gyengénlátó Változat

„Ajándék” Kosárlabda mérkőzés

PDF letöltés Cikk nyomtatása E-mail

2018. 03. 07-én szerdán iskolánk tanulói és szüleik „ajándékba” kaptak egy KTE-Duna Aszfalt felnőtt férfi kosárlabda mérkőzés megtekintését.  Az esti 18:00-kor kezdődő mérkőzésen majdnem 70 fővel vettünk részt.

Gyerekek, szülők, tanárok. A tanulók már nagyon várták ezt a napot, hiszen ők kísérhették fel a mérkőzés kezdete előtt a hazai és a jászberényi felnőtt férfi csapat játékosait. Hatalmas élményben volt részünk! Az első félidőben inkább csendben figyeltek és próbálták feldolgozni az eseményeket a gyerekek, hiszen sokan közülük most jártak először ekkora csarnokban.  A második félidőben már hangosan, lelkesen és kitartóan bíztattuk a hazaiakat.  A játékosok fantasztikusan játszottak, hiszen nagyon szoros csatában maradtak alul végül a kecskemétiek, amit nagyon sajnáltunk. A mérkőzés végén nem maradhatott el az autogramok begyűjtése és a „pacsizás”  sem a kosárlabdázókkal.

Köszönjük ezt a fantasztikus lehetőséget és élményt a résztvevők nevében Sörös Jenőnek és a Forray családnak!

A mérkőzésen készült képeket az alábbi linken tekinthetik meg: http://kesport.hu/2018/03/07/borsot-tort-a-kte-orra-ala-a-jkse-kepekkel/