NJE Petőfi Sándor Gyakorló Általános Iskola és Óvoda
Gyengénlátó Változat

„Tapsifüles Kupa”

PDF letöltés Cikk nyomtatása E-mail

December 03-04-én rendezték meg a Lánchíd utcai csarnokban a „Tapsifüles Kupát”.

 A versenyen a város iskolái mellett, több megyei iskola is szerepelt. A nagy érdeklődést mutatja, hogy volt olyan versenyszám ahol a nevezettek száma elérte az 50 főt.

A versenyszámok a következők voltak: 30m –es futás, helyből távolugrás, magasugrás, kislabda hajítás, 300 m, Forma1-es váltó. Iskolánk 30 tanulóval vett részt a versenyen.

Az első nap a fiúk versenye zajlott, ahol a legjobb eredményt Raskó Endre 4.c osztályos tanuló ért el kiemelkedő első helyezést. Botra Péter 3.b osztályos diákunk 4. helyet szerezte meg korosztályában helyből távolugrásban, hozzá  hasonlóan Csomós Nimród, 2.a  osztályos kisdiák

Másnap a lányok következtek. Ők is kitettek magukért, hiszen Kerekes Hédi 4.c osztályos 1. helyen végzett helyből távolugrásban ( 207 cm ).

A 2008-as születésűek között, Csomós Laura 4.a (197 cm ) ugyanígy a dobogó legfelső fokára állhatott a 2009-esek versenyében, ugyanebben a versenyszámban.

Verde Milena 3.c. osztályos diák helyből távolugrásban a 2010-eseknél  és 30 m-es futásban is a legjobb nyolc közé került.

Szeretettel gratulálunk a helyezetteknek, résztvevőknek egyaránt, további sikereket kívánunk!