NJE Petőfi Sándor Gyakorló Általános Iskola és Óvoda
Gyengénlátó Változat

Alapítványi Bál 2019. február 09.

PDF letöltés Cikk nyomtatása E-mail

Nagyon örülünk, hogy ebben az évben ismét sikerült megrendezni Alapítványi bálunkat.

Köszönjük most is a szülők aktív részvételét, támogatását, a  tombolára való sok  felajánlásukat, értékes ajándékaikat. Az összegyűlt összeget oktató- nevelő munkánk színvonalának emelésére kívánjuk fordítani, továbbá iskolánk által alapított tehetségdíjak méltó jutalmazására.

Az est megnyitásának remek hangulatáról egyrészt a Vitalitás Tánc és Sport Egyesület Petőfi Sándor Gyakorló Általános Iskola Kezdő és Haladó Akrobatikus Rock and Roll és Fashion Dance csoportjai másrészt a Kecskeméti City Balett táncművészei gondoskodtak. Mindketten Fülöp Viktor ösztöndíjas táncművészek, Szöllősi Krisztina és Földesi Milán, akik egy dinamikus tangóval kedveskedtek a kedves vendégeknek.  Ez még csak a kezdet volt, a remek hangulat egyre fokozódott, amit alapítványi bálunk elengedhetetlen résztvevőinek, a Römy Duó Party Band-nek és az Önök közreműködésének köszönhetünk.

Úgy gondolom a rendezvényünk elérte célját, melyben az iskola és a szülők kapcsolata, együttműködése közvetlenebbé vált, bízom benne, hogy minden kedves szülőnek és kollegának sikerült maradandó élményt nyújtani ezzel a programmal.

Rendezvényünk főbb támogatói: Barack Thermal Hotel and Spa- Tiszakécske, Zwack Kecskeméti Pálinka Manufaktúra, Fornetti Pékség, Kecskeméti Planetárium, Népi Iparművészeti Gyűjtemény, Leskowsky Hangszergyűjtemény, Dobosi- Stier Pincészet, Birkás Pincészet Kft., Hetényi Pincészet, Falusi Cukrászda, Csaplár Vendéglő. Mindenkinek hálásan köszönjük a felajánlásokat!

GALÉRIA

 

2019. február 20.

Szilárd Krisztina

Az Alapítvány elnöke