NJE Petőfi Sándor Gyakorló Általános Iskola és Óvoda
Gyengénlátó Változat

Alapítványi bál

PDF letöltés Cikk nyomtatása E-mail

A Bocsok Alapítvány fennállásának 25. évfordulója alkalmából november 23-án, szombaton megrendezésre került nagysikerű Jubileumi bálunk. Ezen jótékonysági est teljes bevételét plusz a felajánlásokat óvodánk csoportjai fejlesztésére, korszerűsítésére és az ehhez szükséges eszközök beszerzésére fordítják.

Ezúton is szeretnénk megköszönni minden kedves Szülőknek az adományokat, támogató jegyeket, tombola tárgyakat és a vacsora felajánlást, Szekeres András Mókus és Kacsa csoportos szülőnek. A tombolán több értékes nyereményt is kisorsoltunk. A fődíj: Fillus Attila pilóta által felajánlott sétarepülés (2 fő részére) volt.

 

 

 

Szeretnénk még köszönetet mondani a NJE Petőfi Sándor Gyakorló Általános Iskolának, Dr. Szabó Ildikónak, hogy helyet biztosított rendezvényünk számára. Köszönet a Kecskeméti Szakképzési Centrum Széchenyi István Idegenforgalmi és Vendéglátóipari Szakgimnázium és Szakközépiskola növendékeinek, akik a vacsorát szolgálták fel vendégeink részére. Köszönet a Kecskeméti Planetárium által felajánlott belépőjegyekért, és Nagy Henriett Katica csoport és Bíró Edina Pillangó csoportos szülőknek a Bocsok Alapítvány 25. születésnapjára felajánlott meseszép és fantasztikusan finom tortákért. Köszönet a Fornettinek és a Félegyházi Pékségnek a nagyértékű péksütemény felajánlásért, a Faland.hu webáruháznak a tombolatárgyként felajánlott hasznos fajátékokért továbbá a Libri Könyvesboltnak a felnőtt könyvekért. Ezen felül minden nagylelkű szülőknek hálásak vagyunk a felajánlásokért, támogató jegyeketért és tombola tárgyakat széles palettájáért. Magasszintű összefogás eredménye volt mindez, amiért a gyerekek nevében nagyon hálásak vagyunk.

Végül, de nem utolsó sorban külön köszönet azoknak, akik kedves jelenlétükkel is megtisztelték Jubileumi bálunkat.