NJE Petőfi Sándor Gyakorló Általános Iskola és Óvoda
Gyengénlátó Változat

Alapítványi vacsora

PDF letöltés Cikk nyomtatása E-mail

Nagyon örülünk, hogy ebben az évben is ismételten sikerült megrendezni Alapítványi vacsoránkat.

Köszönjük most is a szülők aktív részvételét, támogatását, tombolára való felajánlásaikat, értékes ajándékaikat. Külön örömmel töltött el bennünket, hogy nagy számmal vásároltak támogatói jegyeket, melynek összegét oktató- nevelő munkánk színvonalának emelésére fordítunk.

Az est megnyitásának remek hangulatáról a Fusion Art Együttes gondoskodott, továb pezsdítette a hangulatot az ágas egyházi hastáncosok remek produkciója. Ez még csak a kezdet volt, a remek hangulat egyre fokozódott, ami a Römy Duó Party Band-nek és az Önök közreműködésének köszönhető.

Úgy gondolom a rendezvényünk elérte célját, melyben az iskola és a szülők kapcsolata, együttműködése közvetlenebbé vált, bízom benne, hogy minden kedves szülőnek és kollégának sikerült maradandó élményt nyújtani ezzel a programmal.

Rendezvényünk főbb támogatói:

Cifra Palota, Fornetti Pékség, Kecskeméti Planetárium, Kecskeméti Katona József Színház, Népi Iparművészeti Gyűjtemény, Gulyás Méhészet,Silk Road Stúdió, Lajosmizsei Tűzoltóság, Körpatika Gyógyszertár, Dobosi- Stier Pincészet.

GALÉRIA

2017. február 17.

Szilárd Krisztina
Az Alapítvány elnöke