NJE Petőfi Sándor Gyakorló Általános Iskola és Óvoda
Gyengénlátó Változat

Alapítványi vacsora

PDF letöltés Cikk nyomtatása E-mail

Nagyon örülünk, hogy ebben az évben ismét sikerült megrendezni Alapítványi vacsoránkat.

Köszönjük most is a szülők aktív részvételét, támogatását, tombolára való felajánlásaikat, értékes ajándékaikat. Külön örömmel töltött el bennünket, hogy szép számmal vásároltak támogatói jegyeket, melynek összegét oktató- nevelő munkánk színvonalának emelésére fordítunk.

Az est megnyitásának remek hangulatáról Gáspár Dávid, végzős színész növendék, a szolnoki színház pár előadásának statisztája gondoskodott.  Ez még csak a kezdet volt, a remek hangulat egyre fokozódott, amit alapítványi vacsoránk elengedhetetlen résztvevőinek, a Römy Duó Party Band-nek és az Önök közreműködésének köszönhetünk.

Úgy gondolom a rendezvényünk elérte célját, melyben az iskola és a szülők kapcsolata, együttműködése közvetlenebbé vált, bízom benne, hogy minden kedves szülőnek és kollégának sikerült maradandó élményt nyújtani ezzel a programmal.

Rendezvényünk főbb támogatói:

Az idei év fődíját a Logiscool Kecskemétnek köszönhetjük, akik 65 ezer Ft értékben egy programozó tanfolyamon való részvételt ajánlottak fel. További támogatóink: Fornetti Pékség, Kecskeméti Planetárium, Népi Iparművészeti Gyűjtemény, Leskowsky Hangszergyűjtemény, Szórakaténusz Játszóház, Silk Road Stúdió, Maxi Fitness és Power Plate Stúdió, Dobosi- Stier Pincészet, Birkás Pincészet Kft. Mindenkinek hálásan köszönjük a felajánlásokat!

2018. február 20.

Szilárd Krisztina

Az Alapítvány elnöke