NJE Petőfi Sándor Gyakorló Általános Iskola és Óvoda
Gyengénlátó Változat

Alapítványi vacsora

PDF letöltés Cikk nyomtatása E-mail

Nagyon öröm számunkra, hogy ebben az évben is megrendeztük alapítványi vacsoránkat. Kékbe és ezüstbe öltözött az aula, az asztali díszek és a kedves megjelentek ruháin megjelentek ezek a színek a jégvarázs jegyében. A vacsora kezdetekor iskolánk intézményvezetője, dr. Szabó Ildikó köszöntötte a tisztelt vendégeket, kedves szülőket. Az est megnyitásának remek hangulatáról egyrészt a Fantasy Dance Campany, másrészt iskolánk énektanára, Jakobicz Dorottya gondoskodott.

A Fantasy Dance Campany egy egyéni és egy csoportos koreográfiával készült. Benedikti-Rembeczky Hanna, iskolánk tanulója szóló koreográfiájával magyar bajnoki címet szerzett a Ritmuscsapatok országos táncverseny sorozatán a tavalyi versenyszezonban, így sikeresen kvalifikálta magát a március közepén megrendezésre kerülő bécsi Európa bajnokságra. Edzőjével, Darányi Attilával közel egy éve kezdték el az intenzív munkát, melynek igen hamar meglett az eredménye. Produkciójának címe: „Bűnre csábítás” volt.

Ezt követte Jakobicz Dorottya, iskolánk énektanárának fantasztikus előadásában három ismert dalt hallottunk: Álmodtam egy álmot (Nyomorultak), Mein Herr (Cabaret), New York (Cserháti Zsuzsa).

 

 

 

 

 

Zárásként a  kecskeméti Fantasy Dance Company verseny csapatának akrobatikus elemekkel fűszerezett show tánc produkciója szórakoztatta az alapítványi vacsorán résztvevő kedves közönséget. Ezzel a produkcióval a fellépő gyerekek  az idei évben kimagasló eredményeket értek el a Ritmuscsapatok országos táncverseny sorozatán. Ennek köszönhetően kijutottak a március közepén megrendezésre kerülő bécsi Európa Bajnokságra. A versenyszezonra való felkészülést tavaly szeptemberben kezdték meg Darányi Attilával, az iskola művészeti vezetőjével, de az évek óta tartó közös munkának köszönhetően ők már egy jól összecsiszolódott csapatot alkotnak. Koreográfiájuk címe Casino Royale volt.

Köszönjük, iskolánk intézményvezetőjének, dr. Szabó Ildikónak a műsor megszervezésben nyújtott segítségét.

 

A vacsora folyamán a finom étkeket a Hollogasztro Kft.-nek, a kellemes hangulatot az orosházi Mixer Zenekar tagjainak és énekesnőjének, a finom nedűket pedig a Dobosi- Stier Pincészetnek köszönhetjük.

 

Rendezvényünk főbb támogatói voltak: Barack Thermal Hotel and Spa- Tiszakécske, Zwack Kecskeméti Pálinka Manufaktúra, Fornetti Pékség, Kecskeméti Planetárium, Népi Iparművészeti Gyűjtemény, Leskowsky Hangszergyűjtemény, Szórakaténusz Játékmúzeum és Műhely, Dobosi- Stier Pincészet, Birkás Pincészet Kft., Hetényi Pincészet, Csaplár Vendéglő, Metró Kereskedelmi Kft.

Köszönjük a szülők aktív részvételét, támogatását, nagylelkű felajánlásait és értékes ajándékait a  tombolára. Az összegyűlt összeget oktató- nevelő munkánk színvonalának emelésére, a tehetségek gondozására kívánjuk fordítani.

                                                                                           

 Szilárd Krisztina

Molnár- Csikós Adrienn

az Oktatásért Alapítvány tagjai