NJE Petőfi Sándor Gyakorló Általános Iskola és Óvoda
Gyengénlátó Változat

Aranyérmesek lettek a NJE Petőfi Sándor Gyakorló Általános Iskola „Kosárpalántásai”

PDF letöltés Cikk nyomtatása E-mail

2018.04. 14-én szombaton került megrendezésre a Mercedes-Benz Gyár Kosárlabda Akadémia Sportcsarnokában a Kosárpalánta Bajnokság 3. és egyben utolsó fordulója. Ezt a versenyt az ország több régiójában rendezték meg az tanév folyamán.  A NJE Petőfi Sándor Gyakorló Általános Iskola tanulói ismét hazai környezetben mutathatták meg, hogyan is tudnak kosárlabdázni. Büszkén mondhatják el, hogy nem találtak legyőzőre!  Mind a váltóversenyes ügyességi gyakorlatokban, mind a csapatfeladatokban egy-két kivétellel első helyen végeztek, így a végső összesítésben is az 1. helyezettek lettek.

A gyerekek most is nagy lelkesedéssel, izgalommal várták ezt a napot, és nagyon boldogok voltak, hiszen mindenki aranyérmet kapott.

Gratulálunk a teljesítményükhöz, hiszen háromszor egymás után érdemelték ki a Kosárpalánta Bajnokság legjobb csapatának járó elismerést.

A csapat tagjai: Botra Péter, Herczeg Máté, Kovács Noel, Csikai Gabriella,Csikai Zsófia, Szakonyi Marcell, Urbán Katica, Forray Patrícia, Brassai Zalán, Simon András, Horváth Miksa.

A csapat felkészítői pedagógusai: Radics Anna és Adamik Csilla testnevelők.

(Akik most nem voltak ott, de 2 fordulóban szerepeltek: Hölzl-Szabó Emília, Békési Dorina, Gyorsa-Dali Kornél)

Köszönjük szépen a szülők támogató segítségét is!