NJE Petőfi Sándor Gyakorló Általános Iskola és Óvoda
Gyengénlátó Változat

Dupláztak a Kosárpalántások

PDF letöltés Cikk nyomtatása E-mail

2018. december 2-án került megrendezésre az idei év első Kosárpalánta Bajnokság fordulója. Idén más volt, mint tavaly, már nem csak a másodikosokkal, hanem a harmadikosainkkal is elindultunk a versenyen.

Először a másodikosok versenyét rendezték meg, ahol a 10 fős csapatunk (közöttük két elsős) nagyon meggyőző fölénnyel nyerte az összes versenyszámot, nem hibáztunk, fegyelmezettek voltunk. Nagyon bíztattuk a társainkat, és természetesen a forduló előtt rengeteget gyakoroltunk.

 Az első helyen végeztünk, a gyerekek nagyon büszkék voltak az aranyérmeikre.

A csapat tagjai: Doró Zsombor 2.b, Terecskei Tamás 2.c, Gáspár Rudolf 2.c, Forray Patrícia 2.c, Brassai Zalán 2.c, Mészáros Levente 2.c, Hegedűs Emese Dorka 1.b, Brassai Hunos 1.b, Orlov Anna Lujza 2.c, Szabó Lara 2.a.

A harmadikosok is szép eredménnyel zárták a versenyt, nekik most sokkal nagyobb csatát kellett vívniuk. Fej-fej mellett haladtak- egy csapattal váltakozva- voltak első, másodikak a beérkezéseknél.

Sajnos egy feladatban picit gyengébben szerepeltek, végül a második helyen végeztek. Sok  gyakorlás meghozta gyümölcsét, nem kis munka ezt az eredményt elérni.

A csapat tagjai: Verde Milena 3.c, Kovács Noel 3.b, Gyurján Gergő 3.b, Botra Péter 3.b, Herczeg Máté 3.b, Ács Letícia 3.c, Szakonyi Marcell 3.c, Csikai Gabriella 3.b, Csikai Zsófia 3.b, Horváth Miksa 3.c, Hölzl-Szabó Emília 3.b, Popelyák Zsombor 3.b.

Mindkét korosztály megérdemli, hogy büszkék lehessünk rájuk!

Gratulálunk, további sok sikert kívánunk! HAJRÁ PETŐFI!

Felkészítő pedagógusok: Radics Anna, Adamik Csilla, Bindics Gábor