NJE Petőfi Sándor Gyakorló Általános Iskola és Óvoda
Gyengénlátó Változat

IRÁNY AZ ORSZÁGOS DÖNTŐ!

PDF letöltés Cikk nyomtatása E-mail

2019. március 30-án került megrendezésre a Kosárpalánta Bajnokság 3. fordulója itt Kecskeméten a már megszokott Kosárlabda Akadémia sportcsarnokában. Ezen a fordulón több régió is össze lett vonva, így sokkal több csapat versenyzett egymás ellen, mint ahogyan azt eddig megszoktuk.

A Petőfi Iskola diákjai ismét két korosztályban mérették meg magukat. Először harmadikosaink versenye került lebonyolításra. A gyerekek szépen szerepeltek, az előkelő 5. helyet szerezték meg.A csapat tagjai: Csikai Gabriella, Csikai Zsófia, Hölzl-Szabó Emília, Popelyák Zsombor, Botra Péter, Ugrai Miklós, Kovács Noel, Gyurján Gergő 3.b., Ruszinkó Bernát, Molnár Zsolt 3.c.

A másodikosok következtek ezután, akik ismét nem találtak legyőzőre, így ebben a fordulóban is az első helyen végeztek! Ez azt jelenti, hogy május 11-12-én az ORSZÁGOS DÖNTŐN szerepelhetnek !!!! A csapat tagjai: Terecskei Tamás, Gáspár Rudolf, Forray Patrícia, Brassai Zalán, Orlov Anna Lujza 2.c., Hegedűs Emese Dorka, Brassai Hunor 1.b., Horváth Szilárd 1.a., Szabó Lara 2.a., Doró Zsombor 2.b.
GRATULÁLUNK A CSAPATOKNAK, HAJRÁ PETŐFI!!!