NJE Petőfi Sándor Gyakorló Általános Iskola és Óvoda
Gyengénlátó Változat

Kosárpalánta győzelem

PDF letöltés Cikk nyomtatása E-mail

2018. február17-én szombaton a Mercedes-Benz Gyár Kosárlabda Akadémia Sportcsarnokában került megrendezésre az idei tanév Kosárpalánta Bajnokságának második fordulója. Iskolánk tanulói ismét szépen szerepeltek, hiszen újra megnyerték a fordulót.  Az előző versenyhez képest hasonló feladatok (váltóversenyek, labdás ügyességi csapatfeladatok) voltak, de 2 új csapatjáték is bekerült a programba. Az edzéseken való készülés kifizetődő volt, hiszen mind a dobóversenyben, mind a csapatkidobósban a legjobbak között végeztünk. Ismét nagy élmény volt, nagyon örültünk, mikor megtudtuk, hogy első helyezettek lettünk. A végén mindenki megkapta személyre szóló oklevelét és a kosárpalántás pólóját.

Gratulálunk a győzelemhez a gyerekeknek, és ahhoz is, hogy sportszerűségből is jelesre vizsgáztak, hiszen az egyik csapat a 8 versenyző helyett csak 7 fővel tudott a betegségek miatt megjelenni, így nehezen tudtak volna szerepelni, de mivel mi többen voltunk, minden feladatra egy éppen pihenő játékosunkat „kölcsön adtuk”, hogy ők se maradjanak ki semmiből. A gyerekek szó nélkül beálltak hozzájuk és segítették őket!

A csapat tagjai:Forray Patrícia 1.c., Brassai Zalán 1.c., Herczeg Máté 2.b., Botra Péter 2.b., Kovács Noel 2.b., Csikai Gabriella 2.b., Csikai Zsófia 2.b., Hölzl-Szabó Emília 2.b., Urbán Katica 2.c., Szakonyi Marcell 2.c., Gyorsa-Dali Kornél 2.a. Felkészítő tanáraik, Radics Anna, Adamik Csilla.