NJE Petőfi Sándor Gyakorló Általános Iskola és Óvoda
Gyengénlátó Változat

KOSÁRPALÁNTA ORSZÁGOS JAMBOREE

PDF letöltés Cikk nyomtatása E-mail

Hétvégén került megrendezésre az Országos Kosárpalánta Jamboree. Az idei évben 300 csapat nevezett a bajnokságra. Az Országos Döntőre 3 régiós forduló megnyerésével lehetett bekerülni, ahova végül minden korosztályban 1., 2., 3. és 4. osztályosok legjobb 8 csapata nevezett. Iskolánk tanulói a másodikosok versenyiben minden sor- és váltóversenyen, az 1-3. helyen futottak be, csapatjátékokban pedig győztesek lettek. A verseny rendezője úgy döntött, hogy minden csapat ugyanazt az ajándékot (érmet, labdákat) kapja, nem hirdetve ki hogy ki milyen helyezést ért el, hiszen a döntőbe bekerülni dicsőség és rang. A gyerekek kiválóan teljesítettek, rettenetesen izgultak, minden erejüket és figyelmüket a versenyre összpontosították.

A CSAPAT TAGJAI:

HORVÁTH SZILÁRD 1.A, HEGEDŰS EMESE DOKA 1.B, BRASSAI HUNOR 1.B., SZABÓ LARA 2.A., DORÓ ZSOMBOR 2.B., FORRAY PATRÍCIA LORETTA 2.C., BRASSAI ZALÁN 2.C., TERECSKEI TAMÁS 2.C., ORLOV ANNA LUJZA 2.C., GÁSPÁR RUDOLF 2.C. osztályos tanulók.

Nagyon büszkék vagyunk rátok! Köszönjük a kitartást, fegyelmezettséget és az elismerésre méltó teljesítményt!

Köszönjük szépen a szülők támogatását is.

A verseny rendezőinek köszönjük az élményt a jó hangulatú levezetést és a FACE TEAM (zsákoló show) káprázatos bemutatóját, ami a gyerekeknek maradandó élmény.

A versenyen készült képeket az alábbi linken lehet megtekinteni: https://www.facebook.com/profile.php?id=100008795143233&sk=media_set&set=a.2059835157652969&type=3

Felkészítő pedagógusok: Adamik Csilla és Radics Anna tanárnők