NJE Petőfi Sándor Gyakorló Általános Iskola és Óvoda
Gyengénlátó Változat

Nincs édesebb a méznél!

PDF letöltés Cikk nyomtatása E-mail

„Azt szeretném, ha a gyermekek jó minőségű, magyar élelmiszereket fogyaszthatnának, köztük a nagyon jótékony hatású magyar mézet.”


Bekes Mihály kecskeméti méztermelő, kecskeméti óvodáknak intézett felhívásával olyan kezdeményezést indított el, melyben kiemelten fontos a gyermekek iránt érzett felelősség, egészségük védelme.

Felhívásához többen is csatlakoztak. Ő volt az első termelő, aki a felhívással együtt felajánlást is tett: óvodánként 5 kg mézet ajánlott fel, hogy minden kisgyermek valódi mézet ehessen!


A Neumann János Egyetem óvodáinak (Bocskai utca, Kaszap utca) részére a szentkirályi Méhecske Bt. (Csorba József) 6 kg mézet és kedvezményes (500Ft/Kg) mézvásárlást ajánlott fel.

Mindannyian tudjuk, hogy a méz erősíti az immunrendszert, jó antibiotikus hatású, pótolja a szervezet számára szükséges ásványi anyagokat.

Hálásak vagyunk Bekes Mihály kecskeméti méztermelő kezdeményezésének, gyermekeink nevében nagyon köszönjük Csorba József szentkirályi méztermelőnek a támogatást és hogy csatlakozott ehhez a nemes kezdeményezéshez.