NJE Petőfi Sándor Gyakorló Általános Iskola és Óvoda
Gyengénlátó Változat

Petőfisek a színpadon 2015.

PDF letöltés Cikk nyomtatása E-mail

Iskolánk alapítványa idén is megszervezte hagyományos programját a „Petőfisek a színpadon"-t. Az előadás 2015.március 12-én, csütörtökön volt a Kecskeméti Főiskolai Kar Filius-előadójában.

A rendezvény, mint mindig, ezúttal is jótékonysági esemény volt. A jegyeket megvásárló szülők, hozzátartozók, ismerősök ugyanis az iskola és az óvoda alapítványának céljait támogatták. A bevétel összegét részben az oktatás színvonalának fejlesztéséhez szükséges eszközökre, továbbá egyéb oktatási és szabadidős programokra fordítjuk.

Műsorunkban az iskolánk tanulói mellett felléptek az intézményhez tartozó Bocskai és Kaszap utcai óvodák csoportjai is. A gyerekek már hetek óta készültek a fellépésre, aminek meg is lett az eredménye: a színes, színvonalas előadásokat egytől-egyig nagy taps köszöntötte. A kedves vendégek, szülők, rokonok láthattak tavaszköszöntő énekeket és verscsokrokat, modern táncot, néptáncot, különböző színpadi játékokat, sőt még pantomim előadást is. Nem maradhattak el az idegen nyelvi produkciók sem, láthattunk például angol nyelvű mesejátékot, „The Gingerbread Man" címmel, hallhattunk német dalt, amely elmesélte - Mi mindenre képesek a robotok, ha beprogramozzák őket?! ( Mein nagelneuer Roboter)

A jövőt tekintve célunk, hogy még több tehetséges felsős érezze magáénak ezt a rendezvényt, kedvet kapjon különleges tudása megcsillogtatására a színpadon.

Végül köszönjük a lelkiismeretes felkészítést illetve a segítőkész, precíz munkát a program megszervezésében minden kedves Kollégának. Jövőre új produkciókkal várunk minden érdeklődőt a Petőfisek a színpadon rendezvényen!

2015. március 15.

Szilárd Krisztina szervező