NJE Petőfi Sándor Gyakorló Általános Iskola és Óvoda
Gyengénlátó Változat

Sport tábor beszámoló

PDF letöltés Cikk nyomtatása E-mail

Az idei tanév (2017/2018.) sport tábora június 25-29-ig került megrendezésre. Az iskola épületének felújítási munkálatai miatt a Pedagógus Képző Karra szerveztük programjainkat. Úgy gondoljuk sikeres volt a tábor, 25 fővel foglalkoztunk egész héten, és még az időjárás is nekünk kedvezett, hiszen minden programot amit kültérre szerveztünk megvalósíthattunk.

Minden délelőtt a tornateremben voltak labdás foglalkozásaink (kosárlabda, foci, röplabda), délután pedig kétszer strandon fürdőzhettünk, egyszer pedig az Arborétumban számháborúztunk. Ezekre a helyszínekre kerékpárral közlekedtünk. Ehhez annyit fűznék hozzá, hogy a kezdeti félelmek mind a szülők, mind a gyerekek részéről igen hamar elszálltak, az esetleges problémákat pedig zökkenőmentesen megoldottuk, nem volt semmiféle hátráltató tényező. A túrák után jóízűen fogyasztották el uzsonnáikat, kellemesen elfáradtak a nap végére mindannyian. Bár kánikula szerencsére nem volt, fagylaltozni is kétszer elmentünk ebéd után. Utolsó nap délután a gyerekek kaptak 1-1- pólót és mindenki aláírathatta társaival, színezhette, rajzolhatta kedve szerint és örök emléknek megtarthatta erről a hétről. Sikeresnek mondhatjuk a tábort, és úgy gondoljuk a gyerekek is jó élményekkel térhettek haza és folytathatták vakációjukat.

A táborban dolgozó pedagógusok (Adamik Csilla, Szabó Evelin, Sipka Anikó, Keresztes Ildikó) mindegyke jó kedvvel, türelemmel és megértéssel foglalkozott a diákokkal, tábor vezetőjeként köszönöm a munkájukat, jó volt velük együtt dolgozni.

 

                                                                                                                            Radics Anna