NJE Petőfi Sándor Gyakorló Általános Iskola és Óvoda
Gyengénlátó Változat

Tanév végi feladatok június 2-15.

PDF letöltés Cikk nyomtatása E-mail

Tisztelt Szülők!


A 220/2020 (V. 22.) Kormányrendelet rendelkezik a 2019/2020-as tanév végi feladatokról.

 

1. Az iskolák 2020. június 2. és 2020. június 15. között továbbra is tantermen kívüli, digitális munkarend szerint működnek azzal, hogy a tantermen kívüli, digitális munkarend tapasztalatai alapján egyéni vagy kiscsoportos foglalkozás szervezhető a tanulók felzárkóztatása céljából.

 

Iskolánk a 2020. június 2. és 15. közötti időszakban az alsó és felső tagozat számára, tagozatonkénti bontásban a tanév összegzését szolgáló foglalkozásokat kínál a tanítók és szaktanárok vezetésével. Heti és napi bontásban elkészítettük a jövő hétre az egyéni vagy kiscsoportos foglalkozásokat a tanulók felzárkóztatása céljából.

 

Kérjük és javasoljuk, hogy éljenek a kedves szülők ezzel a lehetőséggel, segítsék gyermekeiket abban, hogy a hiányosságokat pótolják a tanévet összegző, áttekintő, lezáró foglalkozásokon!

A jelentkezéshez külön jelentkezési lap lesz elérhető az iskola honlapján.

 

Azoknak a tanulóknak, akik sorozatosan nem teljesítették a beadandóikat, vagy ezek az alkalmak, vagy egy megadott nap áll rendelkezésükre a felzárkózásra, a pótlásra. Az ő szüleiket külön értesítem.


2. 2020. június 2. és 2020. június 26. között minden általános és középfokú iskola megszervezi a tanulók felügyeletét. A felügyelet keretében napközi, szakkör, sportfoglalkozás, egyéni vagy csoportos felzárkóztató foglalkozás, fejlesztőfoglalkozás, egyéni vagy csoportos tehetségfejlesztő foglalkozás tartható.

 

Felügyeletet is biztosítunk igény szerint a fenti időszakban; ezt egy másik jelentkezési lap benyújtásával lehet majd igényelni; szintén a honlapon lesz elérhető.

 

Minden héten csütörtök 16 óráig kell a petofi@gyakorlo.uni-neumann.hu címre a kitöltött igényeket leadni.

 

Üdvözlettel:

Dr. Szabó Ildikó

intézményvezető