NJE Petőfi Sándor Gyakorló Általános Iskola és Óvoda
Gyengénlátó Változat

Tiszta hegyek napja alkalmából kirándult az 1.c osztály

PDF letöltés Cikk nyomtatása E-mail

Az EFOP-3.-3.-7. nyertes iskolai pályázat lehetőséget biztosított a tapasztalatgyűjtésre, tanulásra, élményszerzése, egy, az osztályfőnökük által remekül megszervezett osztálykirándulás során.

Budapesten töltöttünk szülői kísérettel egy csodálatos, programdús napot, melyet mindenki igazán élvezett. Első állomásunk a Gellért-hegyi csúszdapark volt. Számos csúszdafajta állt rendelkezése, hogy tanulóink vidáman suhanjanak rajtuk. A hegyen tovább sétálva megálltunk a Cerka-firka játszótéren. A játszótér játékai, színvilága és a friss levegő remek hangulatot biztosított számunkra.

Az ebéd elfogyasztása után elutaztunk az utolsó állomásunkhoz, a Magyar Természettudományi Múzeumhoz. Megismerkedtünk a Föld rejtelmeivel, növény- és állatvilágával, az emberiség kezdeteivel és rengeteg hasznos, új információ birtokába kerültünk.

Véleményünk szerint az osztály nagyon izgatottan várta a napot, s igazán jól telt mindannyiunk számára. Az időt igyekeztük hasznosan eltölteni, így az élmények és játékok mellett a tanulásra is gondoltunk. A csapat még jobban összekovácsolódott, s elmondhatjuk, hogy elfáradtunk ugyan, de egy élménydús napot hagytunk magunk mögött, mely után rendkívül várjuk a következőt.

2018. november 1.

Verner-Papp Fruzsina
osztálytanító